Innergårdens Vänner – Inspirerande workshops & samtal

Vi tror på mat och dryck i ett uppsluppet sammanhang präglat av glädje och nöje. Därför har vi under den stundande vintern bjudit in ett gäng goda vänner från Kristianstad och skapat en serie curerade workshops och samtal på vår restaurang. Innergårdens Vänner är ett nytt initiativ och ett komplement till vår kärnverksamhet. Kom och låt dig inspireras, lär dig något nytt och umgås med oss.

Innergårdens Vänner och dess program är skapat i samarbete med Filippa Forsberg, curator of contemporary art and content

Workshop, samtal och eteriska oljor – torsdagen den 31 januari

Vår goda vän Maria Petersson är en professionell surfare och en ambassadör av eteriska oljor av märket doTERRA. Maria har studerat hälsovetenskap i biomedicin och brinner för att hjälpa andra att nå hälsa och välbefinnande genom en mer naturlig livsstil. Maria lever själv ett aktivt och hälsosamt liv och har sedan flera år tillbaka anammat en livsstil där eteriska oljor har en central roll i hennes vardagliga välbefinnande. Maria har rest världen över och är känd för att surfa under extrema förhållanden i Lofotens kalla vatten.

Under kvällen så kommer Maria att introducera oss till eteriska oljor. Tillsammans lär vi oss om alla deras fantastiska effekter; vi doftar, vi smakar och vi lär oss hur vi kan använda dem i vår vardagsrutin.

Vi kommer också tillsammans genomföra ett workshop moment där vi tillverkar vår egna giftfria rengöringsspray. Du kan välja mellan att göra en duschrengöringsspray, allrengöringsspray eller en fönsterrengöring. Städprodukter är helt naturliga och kan använda över hela huset samt på alla barnens leksaker utan att man behöver oroa sig för obehagliga innehållsförteckningar och hormonstörande ingredienser.

Maria har valt att använda märket doTERRA för att de garanterar att varje skörd testas av en tredje part som säkerställer att produkterna inte innehåller toxiner, kemiskt framställda föreningar och utfyllnadsmedel. doTERRA stödjer småskaliga lantbrukare världen över och arbetar direkt med odlarna för att både kunna erbjuda rättvis lön och rättvisa arbetsförhållanden.

Samtal och workshop med Maria Petersson

När: 31/1 kl 18.30 på Innergården i Kristianstad
Pris: 215 kr, inklusive samtal & workshop, fika på smoothie & rawfoodboll samt goodiebag med sprayflaska i brunt glas, 1 flaska wild orange eterisk olja och recept på rengöringsspray.
OBS! Begränsat antal platser, bindande anmälan senast 25/1, meddela gärna allergier i samband med din anmälan.

Innergårdens Vänner och dess program är skapat i samarbete med Filippa Forsberg, curator of contemporary art and content

Februari 2019 Gin! Med Henrik Ekvall

När allt känns mörkt och trist i mitten av februari är denna kvällen tillsammans med Henrik Ekvall något att längta till. Henrik driver instagramkontot My Gin World och brinner för gin i olika kombinationer. Under kvällen kommer Henrik att berätta om sitt intresse till denna välkända dryck; vi provsmakar och lär oss om olika sorters gin och hur den bäst bör avnjutas. Avslutningsvis blandar vi en egen drink. OBS! 18 års gräns. Mer information inom kort.

Alla våra happenings sker på Restaurang Innergården Västra Storgatan 22 Kristianstad. Anmäl är bindande och görs på restaurangen eller via sms 0733509405. Betalning sker på plats på Innergården.