Innergårdens Vänner – Inspirerande workshops & samtal

Vi tror på mat och dryck i ett uppsluppet sammanhang präglat av glädje och nöje. Därför har vi under den stundande vintern bjudit in ett gäng goda vänner från Kristianstad och skapat en serie curerade workshops och samtal på vår restaurang. Innergårdens Vänner är ett nytt initiativ och ett komplement till vår kärnverksamhet. Kom och låt dig inspireras, lär dig något nytt och umgås med oss.
Innergårdens Vänner och dess program är skapat i samarbete med Filippa Forsberg, curator of contemporary art and content

19/12 18.30 Workshop: Kransar & jularrangemang med floristen Helene Karlsson

Välkommen på en kreativ & intim kväll med julkänsla där vi lär oss att binda kransar av naturmaterial eller skapar jularrangemang. Vi fikar, umgås och lär oss något nytt. Material & fika ingår i priset. Begränsat antal platser, bindande anmälan senast 12/12. Pris: 295 kr

Vem är vår vän Helene?
Helene Karlsson Pattara är en florist som brinner för naturen. Hon är uppväxt och nu återigen bosatt i Kristianstad efter en lång tid i Sydney, Australien där hon drev sin egen blomsterfirma Blondflores i 16 år. Något hon saknade under sina år utomlands var variationen i de fyra årstiderna. Helene älskar att kunna använda sig av olika inslag av vår vackra natur i sina kreationer och att arbeta efter säsong. Ta in vad naturen bjuder och skapa något fantastiskt. Vårens alla lökar, sommarens ängar, höstens varma färger och vinterns alla barrväxter. Helene kommer att dela med sig av sin passion för växter och hjälpa oss att binda julens och vinters kransar.

Januari 2019 Eteriska oljor med Maria Petersson

Vår goda vän Maria Petersson är en semi-professionell surfare och en ambassadör av eteriska oljor av märket DoTERRA. Maria har studerat hälsovetenskap i biomedicin och brinner för att hjälpa andra att nå hälsa och välbefinnande genom en mer naturlig livsstil. Tillsammans upptäcker vi vad eteriska oljor är. Vi lär oss om alla deras fantastiska effekter, vi doftar, vi smakar och vi blandar ett eget rengöringsspray helt utan kemikalier och farliga tillsatser. Mer information inom kort.

Februari 2019 Gin! Med Henrik Ekvall

När allt känns mörkt och trist i mitten av februari är denna kvällen tillsammans med Henrik Ekvall något att längta till. Henrik driver instagramkontot My Gin World och brinner för gin i olika kombinationer. Under kvällen kommer Henrik att berätta om sitt intresse till denna välkända dryck; vi provsmakar och lär oss om olika sorters gin och hur den bäst bör avnjutas. Avslutningsvis blandar vi en egen drink. OBS! 18 års gräns. Mer information inom kort.

Alla våra happenings sker på Restaurang Innergården Västra Storgatan 22 Kristianstad. Anmäl är bindande och görs på restaurangen eller via sms 0733509405. Betalning sker på plats på Innergården.